Vælg en side

Om os

Forside | Om os

Jeg har med denne side ønsket at henvende mig til de mange mennesker, der er vilde med skønheds- og beautyprodukter. Lige siden jeg var i mine spæde teenageår, har jeg været dybt besat af make-up, cremer og ikke mindst helse, og jeg ønsker at dele dette med andre ligesindede. Jeg håber at ved at besøge denne hjemmeside kan den besøgende blive en smule klogere på emnet, og at det kan bidrage positivt til deres liv.

Skønhed kommer selvfølgelig først og fremmest indefra, men dette betyder dog ikke, at man ikke kan give den en hjælpende hånd med på vejen. Desuden kan en flot make-up spille en vigtig rolle i, at man for eksempel har det bedre med sig selv, og samtidigt får man en chance for at eksperimentere med mange forskellige udtryk. Man leger således med det ydre billede af sig selv og dermed, hvordan man fremtræder overfor andre. Især dette punkt har altid været et utroligt interessant område for mig at udforske, og jeg tror bestemt ikke, jeg er den eneste.

Gør dit liv smukt – indvendigt til udvendigt

Du er kommet til det rette sted, hvis du også elsker skønhed og beauty, og samtidigt gerne vil uddybe din eksisterende viden. Jeg har så længe, jeg kan huske været af den opfattelse, at fordi man kun har én krop og ét liv, så kan man lige så godt tilføje lidt skønhed og elegance til ens personlige stil. Dette gøres selvfølgelig også med ens tøj, men husk, at det jo først og fremmest er ansigtet, man lægger mærke til – og derefter resten af pakken.

Hvis du derfor, ligesom jeg, er vild med make-up produkter, helse, diæter samt skønhedstips, så håber jeg med denne side, at du vil lade dig inspirere af de mange forskelligartede blogindlæg til selv at perfektionere dit personlige udtryk. Vi lever jo kun én gang, så man kan lige så godt tage sig så godt ud som muligt undervejs.

5/51 rating