Vælg en side

Det kan være, at du – ligesom jeg – elsker at eksperimentere med farver, når det kommer til makeup. Det er altid sjovt, at man kan vælge at have noget forskelligt på, og så giver man også sig selv muligheden for at matche sin makeup til forskellige outfits eller accessoires. Det kan være, at du bør overveje, om du også bør få flere farver ind i dit liv, når det kommer til din have.

Et væld af forskellige farver

Du kan vælge at pryde med blomster og planter i din have på flere forskellige måder. Du bestemmer f.eks. selv, om du vil have et system med de farver, du sætter sammen, eller om du hellere vil have en masse vilde blomster, der står sammen og komplimenterer hinanden. Der er nogle, der synes, at det kan se rodet ud, hvis man ikke har et system i sine blomster, mens der er andre, der synes, at det er skønt, når det hele ikke skal være så strengt opdelt. Du må helt selv vurdere, hvad du selv foretrækker.

Farver gør dig glad

Man siger, at man bliver mere glad af at kigge på farver – og der er vist noget om snakken. En have kan hurtig blive kedelig, hvis der ikke er nogle farver, ellers hvis der bare er grønt. Det gør bare en have mere smuk og indbydende, hvis der er blomster og planter i en masse farver. Hvis du gerne vil være glad for at være i din have, og hvis du drømmer om en smuk have, så kan du med fordel opgradere den ved at få flere blomster – og derved farver – ind i den. 

Hvor skal jeg købe mine blomster og planter?

Det kan godt blive dyrt, hvis man ikke er selektiv med, hvor man henter sine blomster og planter fra. Prisen på planter og blomster kan variere meget alt afhængigt af, hvor man købere det henne. Hvis du gerne vil spare penge, så gør du klogest i at købe det hele samlet i et plantecenter. Her har man ofte mulighed for at købe en masse blomster og planter for billige penge. Så er det også meget rart, at man bare kan nøjes med at besøge én butik, når man skal handle ind til hele haven.

Tulipaner

Få blomster og planter i huset

Det kan også være, at du godt kunne tænke dig at have nogle flere planter og blomster inde i huset. Det er trods alt ikke kun i haven, de hører til. Der er mange, der elsker at have et farverigt hjem med blomster, og det kan være, at du lige skal shoppe noget til huset, når du er ved plantecentret.