Vælg en side

Det er bestemt ikke alle hunderacer som er lige nemme at have i en lejlighed. Nogle fylder meget, andre har brug for meget plads at bevæge sig på og nogle helt tredje har tendens til at larme meget. Men hvilke hunderacer passer så egentlig godt til, at bo i en lejlighed? Ja det kan du læse mere om lige her. 

Fransk bulldog 

En fransk bulldog er en rigtig god hunderace til alle der bor i lejlighed. Det er en forholdsvis lille hund og den har ikke behov for så meget plads at bevæge sig rundt på, når den er hjemme. Den kan derfor nemt bo steder, hvor der ikke er så meget plads. Den har desuden ikke brug for mange og lange gåture men den er utrolig glad for at lege. En fransk bulldog vil derfor elske at bo hos en ejer der vil lege med den og som er lige så legesyg som den selv er. Så bor du i en lejlighed og ønsker en hund der ikke nødvendigvis har brug for lange gåture så er en dejlig fransk bulldog lige noget for dig. 

Tysk pinscher 

En tysk pinscher er en noget anden hundetype end den franske bulldog er, men alligevel vil den være fint tilfreds ved at bo i en lejlighed. En tysk pinscher er dog en meget aktiv hund i den forstand, at den har behov for at komme ud på en længere gåtur hver dag, hvor den kan løbe frit og få brugt sin krop. Den er desuden meget intelligent og har også behov for mental stimulering. Men når den er blevet luftet og blevet trænet med, så sover den stort set bare resten af dagen. Derudover gør en tysk pinscher stort set ikke og kun i nødstilfælde. Den vil derfor bestemt egne sig godt, til at bo i en lejlighed hos en aktiv hundeejer.

Yorkshire terrier 

Er du på udkig efter en af de helt små hunderacer så kan det være, at du skal tage et kig på en Yorkshire terrier. Den vejer nemlig kun mellem 2 og 3 kilo når den er voksen. Det er derfor bestemt også en lille hund, som ikke fylder ret meget. Du skal dog være opmærksom på at denne race godt kan have tendens til at gø og at de kan have tendens til at være reserverede. Men med den rette socialisering og træning, så er en Yorkshire terrier en skøn lille familiehund.