Vælg en side

Det er en stor beslutning at få en hund. Alle hunde er forskellige, og har forskellige behov, men der er bare nogle ting som er helt vildt vigtige at have når du skal være hundeejer. 

Her kan du læse om tre af de ting, som bare er helt essentielle, når det kommer til at få hund. Du kan også læse om, hvorfor lige de her ting kan gøre noget særligt for din nye bedste ven.

Køb en hundelem

Mange tror at en lem er for katte, men her tager de helt fejl. En god hundelem, er præcist lige så vigtig for at man kan leve et godt hundeliv, som kattelemmen er for en kat. 

Har du en have, som din hund kan slå sig løs i, er det en rigtig god ide at skaffe sig en hundelem, fordi det giver muligheder for, at din hund rigtig kan slå sig løs, lige når det passer den. 

Der findes mange gode tilbud på hundelemme. Hvis du skal købe en god hundelem, er det enormt smart at gå ud og lede efter en på internettet. På den måde er du sikker på at du kan finde en billig hundelem, som passer godt til din hund. 

Hunde kommer jo også i mange størrelser, så det er vigtigt at du finder en lem, er passer godt i størrelsen til din hund. Det er jo både vigtigt at du ikke laver et hul i din væg, som er for stort, og, ikke mindst, at din hund kan komme igennem lemmen. 

En god sele

Noget af det vigtigste i hundelivet er en god gåtur. Det er noget helt særligt for hunden at følge op på et dagligt ritual på en hyggelig måde. Derfor er det vigtigt at du skaffer en sele som også passer godt til din hud. Her er hunde nemlig meget forskellige. 

Har du en lille hund, kan det være en god ide at give den masser af line. Særligt hvis du bor et sted, hvor der er mulighed for at den kan løbe frit omkring. De smarte seler der ruller sig selv sammen, kan købes til rimelige priser. De kommer også med forskellige længder, og her er det smart, ikke bare at se på hunden, men også de steder den skal luftes. Det hele handler om hvor langt det giver mening at den løber. 

Har du derimod en større hund, er det en god ide at have en mere solid sele. De kommer tit i læder, og kan være smart, fordi det holder så godt. 

Det er vigtigt med masser af godbidder

En af de vigtigste grundpiller i hundeopdragelse, er godbidden. Når det kommer til at have hund, er det vigtigt at der er nogen der holder den op på de ting den skal lære. Her er det enormt vigtigt med motivation. 

Godbider fungerer lidt som belønningssystemet i vores egen hjerne, udover at det helt og aldeles er dig der styrer hvornår den får godbidden.